Hard News
Door Hard News

Loudness is in de ogen van veel liefhebbers nog altijd een feest met een ‘underground’ vibe, waar je de hele avond kunt genieten van een gevarieerde line-up. De industriële locatie leent zich dan ook perfect voor de rauwe beukplaten die door de voormalige fabriekshallen galmen. Naast de gevestigde namen zorgt b2s er ook elke keer voor dat er genoeg nieuwe talenten aanwezig zijn die de kans krijgen om zichzelf te bewijzen.

Natuurlijk zijn deze namen wat minder bekend dan bijvoorbeeld een Adaro, Crypsis of B-Front die ook aanwezig zullen zijn. Daarom hebben we besloten om deze talenten eens onder de loep te nemen, zodat je een beetje weet wat je kunt verwachten op 5 maart.

D-Mon
Stefan Schönberger, zoals D-Mon echt heet, is een Oostenrijkse hardstyle artiest die op het moment aangesloten zit bij Hard Music Records. In 2014 won hij de ‘Eternal Remix Contest’ van Tatanka. Niet veel later werd hij uitgenodigd door b2s om vorig jaar voor het eerst op Loudness te staan. Dat heeft ervoor gezorgd dat D-Mon’s tracks werden gedraaid op events als QAPITAL en Defqon.1.

Lees hier een recent interview met D-Mon.

Nightfall
Deze artiest heeft zich vorig jaar aangesloten bij het gerespecteerde label Fusion Records. Jeffrey van Zanten komt over als een brute kracht en dat is precies wat hij gaat laten horen tijdens Loudness. Nightfall‘s tracks ‘Distorted Reality’ en ‘Boom Like’ werden ontzettend goed ontvangen en liggen in het midden van het rauwe en het euforische. Door deze diversiteit is hij een perfecte kandidaat voor Loudness.

Malice
Dit duo uit Italië is de laatste veel naar voren gekomen, omdat ze bij het label Gearbox een hoop flinke knalplaten uitbrengen. Toen ze hier in 2014 tekenden besloten ze dan ook om zo veel mogelijk in de studio te zitten. Het kan ze zelf gezegd niet hard genoeg gaan en het duo zoekt dan ook vaak de uiterste grens op met hun sounds. Malice levert zeer krachtige muziek die vol zit met uiteenlopende rauwe elementen, waardoor ze hun eigen unieke sound hebben weten te creëren.

Psyched
Barry Stabij, het voormalige lid van het duo Solutio & The I’s, besloot om na hun splitsing door te gaan onder een andere naam. Psyched was geboren en binnen de kortste keren tekende hij bij het vooruitstrevende label Theracords. Hoewel hij nog maar kort bezig is mijn zijn solo-carrière heeft hij toch al op events als Q-BASE en Last World mogen draaien.

Zijn tracks ‘Nightstalker’ en ‘Employee of the Month’ laten duidelijk zijn diversiteit horen, zonder de duistere sfeer te verliezen. Daarnaast maakte hij onlangs ook nog eens een nieuwe track met Regain, genaamd ‘Piece of Shit’. Get ready, get Psyched!

Rebelion
Deze heren hebben eigenlijk geen introductie meer nodig. Raymond en Gary uit Schotland zijn namelijk zo hard aan de weg aan het timmeren dat menig raw hardstyle fan al van ze heeft gehoord. Sinds ze tekenden bij Gearbox hebben ze een unieke en gruwelijke sound ontwikkeld die samen met een oorverdovende kick zorgde voor een hoop support van grote namen in de scene.

De tracks ‘We Won’t Die’ en ‘How It Goes’ hebben al door menig geluidssysteem gegalmd. Daarnaast mixten Rebelion onlangs een aflevering van onze podcast The Future of Hardstyle. Lees hier een recent interview met de heren. Maak je klaar om tijdens Loudness omver geblazen te worden door deze talentvolle act.

Kaarten voor Loudness dit weekend zijn nog steeds verkrijgbaar via de officiële website: loudness.tickets.b2s.nl

Reageren