Juno Coolen
Door Juno Coolen

Op de officiële Facebook van Rebourne verscheen een foto van de Nederlander in de studio samen met de Zweedse heren van de Wasted Penguinz. Vervolgens plaatsten de heren uit Zweden een kleine teaser van de track. Deze samenwerking komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. De heren hebben al eerder drie collabs gemaakt. De tracks ‘Fuck Yeah!’, ‘Univerze’ & ‘Sorrow’ geven goed weer waarin een soortgelijke samenwerking kan gaan eindigen. Wij zijn benieuwd waar ze nu weer mee op de proppen gaan komen.

Het tweetal van de Wasted Penguinz komt 28 november met hun tweede album na Wistfulness genaamd Clarity. De nieuwe samenwerking met Rebourne zal helaas niet staan op het nieuwe album doordat deze collab pas ergens in 2017 uitgebracht gaat worden. Opvallend is dat Clarity zal bestaan uit vrijwel alleen maar solo tracks. De enige samenwerking is die met Crisis Era en is al online te beluisteren en heet ‘Take Me Away’.

Timon van Merriënboer, ofwel Rebourne, weet net als de Wasted Penguinz een mooie verhaallijn neer te zetten in zijn tracks door middel van atmosferische elementen. Bij het horen van Rebourne wordt er direct gedacht aan melodieën en euforische hardstyle. Een unieke stijl waarop hij nog lang kan voortborduren.

Reageren