Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Execution Festival pakt groots uit: na uitverkochte en sfeervolle edities wordt het evenement dit jaar voor de derde keer gehouden. Compleet in het thema van ‘Transform The Mind’ heeft het opnieuw twee area’s met 20 RAW- en Uptempo artiesten aan de line-up weten toe te voegen. “Inclusief een next level anthem…”

LEES OOK: Dual Damage zorgt voor volksverhuizing richting IntentsCity

De ambitieuze organisatie van Execution Festival weet hoge ogen te gooien. Er was de afgelopen keer geen enkele kaart meer te krijgen in de afgeladen locatie in Uden: waar de grootste namen uit de RAW Hardstyle en Uptempo Hardcore kwamen optreden, zoals Rebelion, Sickmode en Cryex. “Dit was boven alle verwachtingen.”

Nu keert Execution Festival terug met een evenement dat compleet ondergedompeld is in thema. Daarom zal Dual Damage het anthem verzorgen en vind je hier ook nog eens Malice, Regain LIVE, Mutilator vs. Anderex, Fraw, Manifest Destiny en vele anderen. Check de volledige Execution Festival 2023 – Transform The Mind line-up hieronder.

Execution Festival 2023 line-up

Dual Damage
Divinez
Fraw
Faceless
Gezellige Uptempo
Kenai
Magistri
Mutilator vs. Anderex
Malice
Manifest Destiny
Nacion
Omnya vs. Griever
Regain LIVE
Rosbeek
Sparkz
Unlocked
MC Activate
MC Siqnal

“We have very big plans for the future”

Execution Festival wordt gehouden op zaterdag 21 oktober 2023 in Markant Uden. De early- en de regular tickets zijn al uitverkocht, dus ga snel naar de officiële website voor kaartjes en meer informatie. “You really don’t want to miss this!”

Omslagfoto via Facebook-pagina Execution Festival

Reageren