Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

De afgelopen tijd was het verdacht stil rondom Frontliner. Hij is erg actief op social media, maar de releases bleven helaas een beetje achter. Op 18 mei plaatste hij een video met komende releases waar een hoop materiaal bij zat, maar vooralsnog kwamen deze releases er nog niet. Toch is er weer iets opgedoken over nieuwe Frontliner muziek en dit keer uit een hele andere hoek.

Waar hij onlangs zijn bootleg van ‘David Guetta & Showtek – Believer’ uitbracht als officiële remix op Dutch Master Works komt hij nu met een collab uit deze hoek. De jongens van Blasterjaxx, die 2 jaar geleden samen met D-Block & S-te-Fan de track ‘Beautiful World’ uitbrachten, plaatsten een foto via Snapchat waarin duidelijk werd dat er een collab met Frontliner aan zit te komen.

De foto laat een track zien, genaamd ‘Blasterjaxx x Frontliner – ID-01.mp3’ en daarbij de tekst “Is it really gonna happen??” Wat voor stijl de collab gaat worden is helaas nog niet duidelijk, maar we zullen de track ongetwijfeld binnenkort gaan horen op festivals.

Foto: Ruud Baan

Reageren