Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

De afgelopen week werd de hardstyle wereld op geheimzinnige wijze geïntroduceerd aan een nieuw concept: My Way. Na enkele dagen speculeren en een mysterieuze teaser, is vandaag dan toch bekendgemaakt dat de hardstyle scene zich mag opmaken voor de entree van een gloednieuw label. Wij spraken alvast de labelbaas van My Way Music over wat we allemaal mogen verwachten van het hardstyle platform. 

My Way Music is dus de nieuwste toevoeging aan de hardstyle scene: een kersvers label waarbij vooral creativiteit en vrijheid erg hoog in het vandaal staan. Het label wil dan ook breken met de standaard, door te denken buiten de bestaande hardstyle hokjes. “My Way Music houdt zich niet aan de status quo van hardstyle labels. Wij doen dingen op onze eigen manier, wij bewandelen ons eigen pad. Ook visueel breken wij met de status quo. Graphic design binnen hardstyle is vaak stoer en maakt voornamelijk gebruik van rechte lijnen. Wij gaan wij voor een meer dynamische, moderne stijl.”

“Wij laten ons niet inperken door subgenres”

Aangezien creativiteit en vrijheid bij My Way Music erg belangrijk zijn, zal het label zich niet alleen richten op enkel grote namen of talenten. “Hiermee willen wij artiesten ook de kans bieden om te experimenteren. Wij zijn er voor zowel de grote gevestigde namen als talents. Wij laten ons niet inperken door subgenres. Wij staan voor hardstyle, alle hardstyle.”

Wie er dan precies op het label zullen gaan releasen, moeten we nog even afwachten. Wel weet de labelbaas ons alvast een exclusieve scoop te geven over wat de allereerste release op My Way Music zal zijn: drie artiesten zijn namelijk een speciale samenwerking aangegaan met Intents Festival, voor een ‘ode’ aan de zomer en de welgeliefde festivalorganisatie. De track zal voor het eerst gedraaid worden tijdens de Intents Festival livestream, die je dit weekend hier kunt bijwonen.

Update 5-6:

Inmiddels is bekendgemaakt dat niemand minder dan D-Sturb, E-life & Sogma verantwoordelijk zijn voor de track ‘Hold On’ in samenwerking met Goose Frame. Je kunt de track via deze link alvast pre-saven.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent het nieuwe My Way Music kun je de Facebook en Instagram pagina’s van het label goed in de gaten houden. Bekijk hieronder de volledige trailer.

Reageren