Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De organisatie van HARDFEST komt vanaf vandaag met iets bijzonders in deze moeilijke tijden. Het festival uit Twente is namelijk begonnen aan een unieke actie, waarbij ze live vanuit de achtertuin van verschillende artiesten een livestream verzorgen. Oftewel: de Backyard Sessions (LIVE).

LEES OOK: Alle evenementen in Nederland tot 1 september afgelast door coronavirus

HARDFEST zou afgelopen weekend eigenlijk plaatsvinden, maar zoals bekend heeft het coronavirus dit jammer genoeg onmogelijk gemaakt. Om de fans thuis toch nog te voorzien van een aantal bijzondere setjes – die we allemaal zo erg missen – verbouwt het festival de tuin van een aantal artiesten en worden deze setjes live uitgezonden op hun Facebook-pagina. Vanavond trapt Backyard Sessions af met een speciale classics set van de enige echte mixmeester Crypsis: “Let’s kick some gangster s***!”

HARDFEST live vanuit de achtertuin van je favoriete DJ’s: Backyard Sessions

Crypsis bijt dus het spits af en volgens de organisatie staan er nog behoorlijk wat vette streams vanuit de tuinen gepland. Schakel vanavond vanaf 19:00 in via de socials van HARDFEST. Tag @hardfest.nl in je stories om te laten zien dat ook jij thuis bent ingeschakeld!

Omslagfoto via Facebook-pagina HARDFEST

Reageren