Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Tijdens het Amsterdam Dance Event zullen de mannen van Roughstate opnieuw hun eigen evenement organiseren: Hardstyle by Roughstate. Na vorig jaar, zal dit de tweede keer zijn dat het label hun eigen host heeft tijdens het vijfdaagse feest in onze hoofdstad. Maar dat is niet het enige wat Roughstate voor ons in petto heeft tijdens ADE.

LEES OOK: Hard Dance Event keert na 1 jaar afwezigheid terug op ADE

On the 16th of October Roughstate will bring the thundering beats of hardstyle again to the Amsterdam Dance Event. Prepare yourself for a mind blowing, up and close personal experience with the legends of Roughstate.”  Tijdens het evenement zullen niet alleen de bekende namen van het label als Adaro, B-Front en Frequencerz hun solo sets draaien. Ook zullen twee van hun Recruits de stage betreden en zullen alle Roughstate legends tegelijkertijd op het podium te zien zijn tijdens de Roughstate Alliance act. Genoeg om naar uit te kijken dus.

Dit is de Hardstyle by Roughstate line-up

Roughstate Alliance
Adaro
B-Front
Digital Punk presents Unleashed powered by Roughstate
Frequencerz
Public Enemies
Ran-D
Rejecta
Rough Recruits presented by Radianze & Rude Convict
Hosted by MC Da Syndrome

Naast het evenement heeft Roughstate meer in petto waar hardstyle-liefhebbers naar uit kunnen kijken. Het label heeft namelijk via hun Instagram-account bekendgemaakt dat ze een eigen pop-up store hebben tijdens het Amsterdam Dance Event. In deze shop kun je de nieuwe winter merchandise kopen, een tattoo laten zetten en zelfs een professionele persfoto van jezelf laten maken. Natuurlijk is er ook een kans dat je een aantal van de Roughstate artiesten zult tegenkomen hier.

Roughstate at Amsterdam Dance Event

16 oktober zal een dag vol met hardstyle zijn tijdens ADE. In de middag kun je een kijkje nemen in de  pop-up store en later kun je losgaan met de DJ’s van het label tijdens Hardstyle by Roughstate. de store bevindt zich recht onder het Centraal Station en zal geopend zijn van 12:00 – 18:00. Entree is natuurlijk gratis. Vanaf daar is het een steenworp afstand tot het feest: Hardstyle by Roughstate. Dit zal plaatsvinden in ‘Lil’ Amsterdam Central Station van 22:00 – 5:00. Voor tickets en meer informatie over ADE ga je naar de officiële Amsterdam Dance Event website. 

Omslagfoto van Facebook-pagina Roughstate

Reageren