Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Nog voordat deze zomer voorbij is, heeft Outlaw Events nog een grote verrassing uit de hoge hoed getoverd. Over een paar weken kan een exclusief gezelschap van 750 bezoekers namelijk nog één keer genieten van de twee grootste legendes uit de hardstyle, tijdens Headhunterz & Wildstylez at the Beach.

LEES OOK: Art of Creation richt nieuw label op voor aanstormend talent: ‘Eternity’

Ook al was het één van de weinige evenementen van het Nederlandse festivalseizoen, voor het uitverkochte Beachclub Fuel stak de eerste editie van Headhunterz at the Beach er met kop en schouders bovenuit. Een heerlijke sfeer, geen anderhalve meter en een zonnetje dat ondergaat aan de kust van Bloemendaal. Ook al zijn er nu (nog steeds) maar beperkte mogelijkheden zijn voor evenementen, was deze avond magisch van zichzelf.

Nu doet de organisatie hier een schepje bovenop, want over een paar weken is het al tijd voor Headhunterz & Wildstylez at the Beach. Met twee giganten uit de hardstyle; de grote twee die samen Project One vormen. Ook deze keer zijn er slechts 750 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij want de vorige keer was binnen no-time uitverkocht. Binnenkort worden er nog meer artiesten aan de line-up toegevoegd.

Headhunterz & Wildstylez at the Beach op zondag 12 september

Headhunterz & Wildstylez at the Beach vindt plaats op zondag 12 september bij Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee: kaarten zijn vanaf zaterdag 28 augustus om 12:00 verkrijgbaar via de officiële ticketshop. Meld je aan bij het Facebook-evenement voor meer informatie.

Omslagfoto via Facebook-pagina Outlaw Events

Reageren