Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. Nadat Headhunterz afgelopen zomer terugkeerde naar de hardstyle, maakte de Veendendaalse DJ vrijwel meteen bekend met een mini-album te komen. Wanneer dit precies zou zijn, kon Heady nog niet vertellen maar daar is zojuist verandering in gekomen.

LEES OOK: Headhunterz & Wildstylez lanceren nieuw label: Art of Creation

Samen met collega en boezemvriend Wildstylez was Headhunterz namelijk te gast bij SLAM!, waar de heren over de lancering van het gezamenlijke Art of Creation label zouden praten. Eén van de releases die op het label uitkomt is natuurlijk het langverwachte album van Headhunterz. Tijdens de uitzending Club Ondersteboven van het radiostation vertelt mister Hard With Style dat het album op vrijdag 2 maart uit zal komen. Het album van Headhunterz is vanaf vannacht alvast te pre-orderen via iTunes. Voor de liefhebbers is het gelukkig binnenkort ook mogelijk om het album als hardcopy te bestellen, dat maakte Headhunterz bekend onder zijn Facebook-bericht.

Bekijk de volledige tracklist van het The Return of Headhunterz album hieronder.

Headhunterz maakt releasedatum van mini-album eindelijk bekend

Overigens maakt het optreden van de hardstyle DJ’s op de radio behoorlijk wat los op de Nederlandse wegen. De politie deelde namelijk een flinke bekeuring uit aan een bestuurder voor het negeren van rood licht, waarop hij verklaarde: “Ja, SLAM! FM hé… Met Headhunterz en Wildstylez, dan weet je het wel.” Dit kostte hem echter wel €230,-.

Omslagfoto via Facebook-pagina Headhunterz

The Return Of Headhunterz album tracklist

 1. Intro
 2. Rescue Me (w/ Sound Rush)
 3. The Truth (Interlude)
 4. Takin’ It Back
 5. No One Can Stop Us Now (w/ Wildstylez & Noisecontrollers)
 6. Destiny (Cinematic Edit)
 7. Still Standin’
 8. Path of the Hunter
 9. Eye of the Storm (Interlude)
 10. Our Church (w/ Sub Zero Project)
 11. The Return of Headhunterz – Full Mix

Reageren