Leonie Schott
Door Leonie Schott

Heart for Hard heeft een gloednieuwe artiest aan het label toegevoegd: Avian maakt vanaf nu deel uit van het sublabel Indus3, waar ook Regain en Neroz hun muziek binnen het label begonnen uit te brengen. “Extremely trilled to announce Avian. Welcome to the team!”, publiceerde Heart for Hard op hun socials.

LEES OOK: Regain & Bloodlust samen de studio in

Hardstyle DJ Avian was vroeger bekend onder de alias Unrestrained en stond naast andere evenementen ook al op Intents Festival. Nu wil hij nog een stap verder gaan en heeft hij getekend bij Heart for Hard’s sublabel Indus3. “A new chapter begins! Proud to announce that I have joined Heart for Hard and I will be releasing on their sublabel: Indus3. Let’s do this!”, plaatste hij op zijn socials. Avian staat voor “ruige en energieke geluiden”, waarbij zijn “intense kicks worden geleid door atmosferische melodieën.”

Avian tekent bij Heart for Hard’s sublabel: “Let’s do this!”

Nadat de hardstyle artiest zijn muziek onder zijn oude alias op Gearbox Revolutions uitbracht, zet hij nu de volgende stap in zijn carrière en treedt hij toe tot Heart for Hard’s sublabel Indus3. Zijn allereerste release op het label heet ‘Death Row’ en zal binnenkort uitkomen. Houd de socials van Avian in de gaten om op de hoogte te blijven.

Omslagfoto van Facebook-pagina Avian
Vertaald uit het Engels door Tim Bekkering

Reageren