Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Zojuist heeft Intents Festival de poorten naar de mainstage geopend voor tienduizenden bezoekers. Het hardere stijlen festival viert dit jaar het 20e jubileum en trapt deze eerste dag af met een grootse show. “The king welcomes you to his great kingdom!”

LEES OOK: Code Black presenteert nieuwe stijl en BLACKOUT live act op de Intents mainstage

Intents Festival 2023 is officieel begonnen en inmiddels zijn de records verbroken met de grootste IntentsCity-camping ooit. Tot zover is het festival goed van start gegaan en zijn bezoekers van over de hele wereld zijn naar The Kingdom of Unity afgereisd. Zij keken lang uit naar dit festivalweekend, inclusief het grote moment uit op de vrijdag: de opening van de mainstage.

Sinds dat Intents uitbreidde naar drie volledige festivaldagen, is deze opening van het hoofdpodium een traditie geworden. Fans verzamelden zich voor dit heugelijke moment en Intents zette meteen de toon voor een volgestroomde mainstage. The Ceremony vuurde een royale hoeveelheid vuurwerk af en zo gaat het weekend voortvarend van start. “When daylight strikes, our kingdom comes!”

Intents Festival uitstekend begonnen: grootste camping ooit

Intents verspreidde onder de campingbezoekers een krant met alle activiteiten, interviews en nieuwtjes. Hierin is onder andere de datum en het nieuwe thema van volgend jaar aangekondigd: Intents Festival – Into The Wild vindt plaats van vrijdag 31 mei tot zondag 2 juni 2024. Op zaterdag en zondag worden de meeste bezoekers verwacht: met meer dan 10 area’s en de grootste artiesten van dit moment.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hard News (@hardnewsnl)

Omslagfoto via Facebook-pagina Intents Festival

Reageren