Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Hardstyle waar het vooral draait om de melodie zie je nog maar weinig tegenwoordig. Gelukkig heeft het duo van de Wasted Penguinz samen met Adrenalize in de studio gezeten, waar uiteindelijk de collab is uit komen rollen die veel melodic hardstyle-liefhebbers zal doen heugen. ‘Scandinavia’ is het resultaat geworden en deze is vanaf nu te beluisteren via Spotify. Check de track hieronder!

Het is overigens niet de eerste keer dat de drie Scandinaviërs met elkaar samenwerken; zo kwamen al eerder collabs als Drift Away’ en ‘Chasing Dreams’ uit de studio rollen. Het lijkt erop dat ze graag gezamenlijk werken, want hun nieuwste collab ‘Scandinavia’ werd nog voor de afgelopen zomer in gang gezet. Nadat de track ook al voorbij kwam op verschillende festivals zoals The Qontinent, is het nu dan eindelijk tijd voor de release.

Wasted Penguinz & Adrenalize komen opnieuw met een collab: ‘Scandinavia’

Het Zweedse duo Wasted Penguinz en de Deen Adrenalize laten weten dat deze release alleen op Spotify te beluisteren zal zijn. Voor de eerstgenoemde is het de tweede samenwerking in korte tijd die uit wordt gebracht. Onlangs verscheen er een collab tussen hen en Code Black, die uit zal komen op één van de EP’s die uiteindelijk het nieuwe album van de Australiër zullen vormen.

Omslagfoto via Facebook-pagina Wasted Penguinz

Reageren