Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

Toen het trio in 2009 met de track ‘Tonight’ kwam werd de plaat direct legendarisch. Tot op de dag van vandaag staat hij nog steeds bij veel fans op #1. De herkenbare vocals zorgen telkens weer voor kippenvel. Een aantal jaar later verrasten de heren de scene toen ze met het anthem van Defqon.1 kwamen, namelijk ‘World of Madness’.

Deze samenwerking smaakte naar meer, maar een vervolg bleef helaas nog jaren uit. Het vertrekken van Headhunterz uit de hardstyle scene kwam zo’n dergelijke samenwerking natuurlijk niet ten goede. Maar Headhunterz is terug en vrijwel direct werd er gehint naar een opvolger van ‘Tonight’. Toch duurde het nog een aantal maanden, namelijk afgelopen week, voor bekend werd dat de opvolger er dan toch echt zou gaan komen.

Headhunterz & Wildstylez vs Noisecontrollers – Can’t Stop Us Now (TBA)
Vannacht vierde Headhunterz zijn terugkeer in een stijf uitverkochte ZiggoDome. Naast een aantal nieuwe tracks, was het wachten op de nieuwe samenwerking tussen deze drie legends. Opeens was het zover en verschenen zowel Headhunterz, als Noisecontrollers en Wildstylez op het podium. De herkenbare stem van ‘Tonight’ begon te spreken en het was iedereen meteen duidelijk: this is it!

Een van de aanwezige bezoekers filmde het hele gebeuren en plaatste het op YouTube. Bekijk én, nog belangrijker, beluister de nieuwe collab van Headhunterz, Noisecontrollers en Wildstylez hierboven.

Video: ToProductions
Foto: Q-dance

Reageren