Bas van Herk
Door Bas van Herk

Om het vijftien jarige bestaan van hardstyle en Scantraxx Recordz te vieren, organiseert Q-dance op 4 november het evenement Scantraxx 15 Years in de AFAS Live. Met dit feest word je terug in de tijd gebracht naar waar en hoe Scantraxx ontstond en hoe het zich door de jaren ontwikkelde. Om dit in een show uit te werken, zal het event worden opgesplitst in vijf verschillende hoofdstukken. Ieder hoofdstuk heeft haar eigen betekenis aan de ontwikkeling van Scantraxx. Meer informatie is hier te vinden.

Om het evenement extra speciaal te maken liet KELTEK gisteren via zijn Facebook-pagina weten dat hij samen met Devin Wild en Adrenalize in de studio zit om de officiële soundtrack te produceren. In een Youtube-video was de melodie al te horen en ook een stuk van de kick. Gezien de artiesten en de video zal de sound zeer uiteenlopen.

Aankomende zaterdag is het dus zover, tijd voor Scantraxx 15 Years. Het evenement begint om 22.00 en gaat door tot 07.00 s’ochtends. Jezelf aanmelden voor het evenement is mogelijk via Facebook.

Reageren