Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

Na My Dirty Workz in 2008, The Challenge in 2011 en Global Dedication in 2013 komt Coone nu met zijn vierde album. Alle drie de albums waren een groot succes, dus dat belooft wat voor de volgende. Het gaat sowieso erg goed met de carrière van Coone, want hij staat over de hele wereld ‘the sound of hardstyle’ te verkondigen.

De line-up van Defqon.1 Festival 2016 is onlangs bekendgemaakt en Coone zal op de RED mainstage staan dit jaar. In 2014 kreeg hij al de eer om het anthem van dit grootse festival te verzorgen (‘Survival of the Fittest’). Een paar dagen na de line-up release plaatste Q-dance een persbericht met wat meer informatie over de RED, zoals welke artiesten er zoal staan en wat er van elke artiest verwacht kan worden. Hier stond ook wat interessante info over Mr. Dirty Workz bij.

“De RED van Defqon.1 is dé plek voor het complete aanbod binnen de hardere stijlen. Ook Coone is dit jaar weer terug op Defqon.1, waar hij met zijn nieuwe album zijn geluid van 2016 presenteert.”

Ook heeft Coone onlangs een nieuwe website gelanceerd met de titel van zijn nieuwe album, Less Is More. Op de website verteld Coone over zijn liefde voor de muziek en wat hij wil bereiken. De eerste track die op het album zal komen, genaamd ‘Robotz’, komt donderdag online. Je kunt hieronder alvast een korte preview beluisteren.

Reageren