Hard News
Door Hard News

Dat Noisecontrollers en Bass Modulators aka NCBM een gouden duo zijn was al langer bekend. Begin dit jaar kwamen ze namelijk met hun collab Rocked Up, welke direct een hit werd. Maar dat was niet alles, want ineens was daar vlak voor Defqon.1 de nóg grotere hit Solar, die gedurende het festivalseizoen overal te horen was.

Maar niet alleen op het gebied van samenwerkingen voelen de heren elkaar aan, want ze hebben ook al eens eerder wat voor elkaar gedaan. Zo kwamen Bass Modulators met een remix van Fasther ’n Further en maakte Noisecontrollers zijn eigen versie van de track Let Me See Ya.

In een recent interview met DJ Mag onthullen de heren van Bass Modulators dat er binnenkort nog veel meer materiaal aan zit te komen.

“We gaan binnenkort weer wat lange studio sessies houden. We hebben heel veel ideeën voor NCBM en die moeten op korte termijn uitgewerkt worden. We willen ons nu richten op NCBM en onze solocarrière.”

Dat is natuurlijk geweldig nieuws, waardoor we niet kunnen wachten tot er weer een pareltje uit de studio van NCBM komt rollen. Op de vraag of er meer invloeden uit andere genres zullen komen antwoorden de heren dat dit goed mogelijk is, omdat ze graag blijven vernieuwen.

Bron: DJ Mag Interview

Reageren