Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Waar bij sommige dj’s het geluk maar niet op lijkt te gaan, zitten er ook een aantal artiesten tussen die tegen een dood eind aan zitten. Dat laatste was al even het geval met Nightfall, een hardstyle-dj en producer waar we maar weinig van hoorden de laatste tijd. Dit weekend maakte Jeffrey van Zanten zelf bekend zijn koptelefoon aan de wilgen te hangen. Hiermee valt het doek voor Nightfall.

Geheel als een verrassing kwam het natuurlijk niet, maar in overleg met zijn label Fusion is er besloten om er een einde aan te breien. Nightfall vertelt dat hij en zijn team er een hoop tijd en moeite in hebben gestopt:

“Sinds het begin van Nightfall hebben we alles eraan gedaan om dit project te laten slagen en het publiek te entertainen. Nightfall was mijn droom en mijn passie. Elke dag werd ik ermee wakker en ging ik slapen met hardstyle in mijn gedachten: het was alles waar ik aan kon denken. Deze maand heb ik, in overleg met mijn label Fusion, besloten om de stekker uit Nightfall te trekken.”

De laatste release dateerde nog van 20 juni dit jaar, genaamd Louder. Echter kwam deze productie niet echt van de grond, waardoor we ‘m niet vaak door de speakers hebben horen knallen. Nightfall, die we nog kennen van zijn optredens op o.a. Loudness, Defqon.1 en ook voorbij kwam in de Unleashed podcast van Digital Punk, gaat wél nog aan de slag in de studio. Hij zal zich de komende tijd blijven focussen op produceren, maar dan hebben we het over andere muziekstijlen en puur voor de hobby. Tenslotte wil Nightfall iedereen bedanken voor alle support. “Het was een geweldige eer om deel uit te maken van de hardstyle familie. Ik voel me vereerd om voor jullie te mogen draaien.”

We wensen Nightfall heel veel succes in zijn verdere loopbaan.

Reageren