Hard News
Door Hard News

Gisteren verscheen een verrassend bericht op Facebook; Keltek zit samen met Radical Redemption in de studio. Keltek, het nieuwe alias van Sven Sieperda (voorheen 50% van Psyko Punkz), weet meteen de aandacht op zich te vestigen met deze samenwerking. In filmpjes op Instagram, Snapchat en Facebook was vervolgens te zien dat de heren samen flink wat progressie aan het boeken waren met hun eerste samenwerking.

Keltek

Eerder werd al duidelijk dat Keltek met zijn muziek niet per se euforisch of raw wilde produceren, maar juist ‘rechtdoor’ wilde, los van de hokjes met een focus op wat zijn visie op hardstyle is. Een samenwerking met Radical Redemption belooft dan ook veel goeds. Een eerdere samenwerking van Radical Redemption met Frontliner wist velen te overtuigen dat het combineren van stijlen tot een origineel resultaat kan leiden.

Chemie

Op Facebook werd later op de avond onderstaande video geüpload met daarin de eerste duidelijke teaser van hoe de track klinkt. Een geluid met flink wat distortion er overheen in combinatie met krachtige kicks vormen de boventoon in het filmpje en zorgen voor voldoende perspectief om reikhalzend uit te kijken naar wat de samenwerking zal brengen. De chemie tussen de heren is overduidelijk aanwezig en in updates op Snapchat en Instagram spat het plezier wat ze samen hebben in de studio van het scherm.

Wanneer we de track voor de eerste keer volledig kunnen horen is nog niet bekend. Het kan waarschijnlijk nog even duren voordat hij volledig af is. De interesse is in ieder geval gewekt, zo blijkt ook uit de enthousiaste reacties onder de statusupdates op de Facebook-pagina’s van beide artiesten.

Meer beeldmateriaal

Houd dus in ieder geval de pagina’s van zowel Keltek als Radical Redemption goed in de gaten, want zodra er meer informatie over de samenwerking online komt zal het daar ongetwijfeld verschijnen. Check ook zeker nu het nog kan even de beide Instagram en Snapchat verhalen van de artiesten want hier zie je meer beeldmateriaal van de heren in de studio.

Reageren