Rik Houwers
Door Rik Houwers

Het hoge woord is eruit. Liefhebbers van extreem rauwe melodietjes kunnen nu hun geluk niet op, want Joey (Radical) en Youri (Warface) gaan dan eindelijk een track samen maken. Dat maakte Joey bekend in een interview dat hij had met Supremacy Magazine.

Militant Mayhem
Na het succes van ‘The One Man Army’, kreeg Joey wederom de kans om een solo event te organiseren in de Heineken Music Hall. Dit keer was de eerste dag was binnen een dag uitverkocht. Dus besloot hij om er nog een dag aan vast te plakken, mede omdat hij van vele fans bericht had gekregen dat ze er niet bij konden zijn.┬áDe collab met Warface zal voor het eerst te horen zijn op ‘Militant Mayhem’. Dit zei hij over de collab: “What else?! I’m also finally working on a track with Warface which will be finished before the show and played on both nights. A lot of people have been waiting for this one!”

War Force
Youri heeft ook niet bepaald stilgezeten voordat hij de collab ging maken met Joey, getuige zijn nieuwe live-act ‘Heavy Artillerie’ en natuurlijk zijn nieuwe live-act samen met E-Force genaamd War Force. Afgelopen zaterdag hadden zij hun eerste optreden op Supremacy en afgaande op alle berichten is deze live-act goed ontvangen door het publiek.

Reageren