Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

Wie kent hem niet, Radical Redemption. De raw hardstyle artiest heeft op zijn Instagram bekendgemaakt dat hij bezig is met een gloednieuwe Brutal. Dat betekent dat we dus weer nieuwe muziek kunnen verwachten. 

LEES OOK: Radical Redemption hint naar weer een samenwerking met Nolz 

The One Man Army was het allereerste en enige evenement waar Radical Redemption ‘Brutal 1.0’ heeft gedraaid. De afgelopen jaren heeft hij er verschillende gemaakt en hebben we ze door de jaren heen op meerdere evenementen kunnen horen. Velen kunnen vast wel een moment herinneren dat iedereen “BRUTAL!” mee schreeuwden, maar nu is Joey dan toch echt bezig met ‘Brutal 8.0’.

Ook in de Instagram Stories van Radical Redemption is te zien dat hij met een zeer bijzondere collab bezig is, namelijk met Tony Junior. Aankomende evenementen waar we de DJ kunnen vinden zijn onder andere Phoenix, Intents Festival en Defqon.1. Wie weet horen we hier ‘Brutal 8.0’ wel voorbij komen…

Radical Redemption komt met ‘Brutal 8.0’

Wanneer we de gloednieuwe track kunnen verwachten, is nog niet duidelijk. Om op de hoogte te blijven kun je de socials van de artiest in de gaten houden.

Radical Redemption brutal 8.0

Omslagfoto via Facebook-pagina Radical Redemption

Reageren