Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Rebelion heeft met de aankondiging van het nieuwe label Acid Reign eindelijk het grote nieuws bekendgemaakt. In samenwerking met Dirty Workz zullen de kersverse labelbazen hier onder andere het aanstaande album gaan releasen en hebben zij grootse plannen. “We are here to take over.”

LEES OOK: REBiRTH Festival kondigt Rebelion aan als mainstage host op zondag: “Inclusief nieuw album”

Al een tijdje is de berichtgeving rondom Rebelion geheimzinnig en zo kwam de naam Acid Reign steeds vaker naar voren. Het blijkt nu te gaan om een nieuw label, dat niet alleen een platform zal zijn voor het Schotse, maar ook om talent op te pikken. “De ambitie om een eigen label te beginnen speelt al lang in ons hoofd. Nu voelt het als het juiste moment.”

“Acid Reign is a message received from an unidentified dimension. Once decoded, it’s found in its purest form: hard fucking music.”

Na 8 jaar van vele releases en meer dan 300 optredens, neemt Rebelion met Acid Reign de volgende stap. De officiële Spotify-playlist is al aangemaakt en de eerste releases staan al in de planning. “De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan ons nieuwe aankomende album. Dit album maakt zijn debuut op ‘Acid Reign’.” Hierover wordt later meer bekendgemaakt.

Rebelion: “We’re stoked to share the news that we’ve launched our own label ‘Acid Reign’, powered by Dirty Workz!”

Volg Acid Reign op Instagram, Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van alles wat nog gaat komen. “We are here to spread an alternate possibility. Join us or don’t.”

Omslagfoto via Facebook-pagina Rebelion

Reageren