Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Rebelion en Vertile zijn van start gegaan met een staande ovatie tijdens hun Indoor Mainstage. De meterslange tent op Intents Festival liep binnen no-time vol voor de twee hoofdacts, die het publiek enorm wisten op te zwepen met een dijk van een set.

LEES OOK: Imperatorz zet de toon voor sfeervol Fanaticz

De hosting van de Indoor Mainstage is jaarlijks een grote eer: daarom kon Intents er bijna niet omheen dat het Rebelion en Vertile deze taak in het koninkrijk op zich zouden nemen. Nadat zij gisteren al apart van elkaar met hun live-acts op het hoofdpodium het weekend aftrapten, brak het grote moment van hun gezamenlijke hosting vandaag eindelijk aan. “A unique spectacle that you should not miss.”

Klokslag 15:30 wordt de intro gestart. De tent is al tot de nok toe volgestroomd met duizenden bezoekers wanneer Rebelion en Vertile achter de decks van The Great Hall verschijnen. De mannen starten met ‘Numb’ en je merkt meteen dat hierdoor de ‘aan-knop’ bij de bezoekers ingeschakeld wordt. Confetti vliegt tijdens de drop de lucht in en van voor naar achter wordt er uit volle borst meegezongen met ‘City Lights’.

Tussendoor komt de nieuwe Vertile ID ‘Goodbye’ voorbij en blaast Rebelion’s ‘Das Ist Kein Techno’ de mensen van hun denkbeeldige stoel af. De kicks komen zo hard binnen dat je de bass in je keel voelt trillen: deze Indoor Mainstage wordt ieder jaar nog beter en is hiermee een grote trekpleister voor de zaterdag. Perfect voor acts zoals Rebelion en Vertile.

Rebelion en Vertile onderstrepen hun blakende vorm voor gigantische Indoor Mainstage

Beide acts staan in totaal maar liefst vier keer op het enorme podium – in unieke combinaties als Rebelion vs. Adjuzt en Vertile vs. Phuture Noize. Wie zouden volgend jaar de Indoor Mainstage moeten hosten? De pre-registratie voor Intents Festival 2024 – Into The Wild is dit weekend van start gegaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hard News (@hardnewsnl)


rebelion vs. vertile @ intents festival 2023 indoor mainstage hosting

Omslagfoto via Facebook-pagina Intents Festival / SPARK

Reageren