Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Scantraxx BLACK, het kersverse mainlabel met de focus op de hardere kant van de hardere stijlen, komt met een talent EP voor de volgende generatie hardstyle-artiesten. DJ’s als Imperatorz & Aversion, Deluzion, Crossfight en Refract hebben bewezen dat zij al flink aan de weg aan het timmeren zijn en trappen daarom af met deze allereerste release met de nieuwe BLACK Box EP-reeks.

LEES OOK: Interview over Scantraxx BLACK: “Een plek voor alle hardere, snellere en ruigere stijlen”

BLACK staat voor ‘The darker side of Scantraxx’ en naast de gevestigde namen, wil het werken aan een nieuwe generatie Scantraxx-artiesten. De BLACK Box EP past hier perfect op aan volgens het label: “Vanaf het moment dat we begonnen met Scantraxx BLACK, willen we onze muziek uitbreiden en kwaliteit behouden. Het is dan ook tijd om het zonnetje op 4 opkomende producers te zetten, zodat zij hun strepen kunnen verdienen met een talent EP op het BLACK label van Scantraxx.”

Imperatorz & Aversion, Deluzion, Crossfight en Refract hebben hiermee dus hun eerste talent release te pakken onder de Scantraxx BLACK vlag. Zij hebben verdienstelijk al mogen ruiken aan het grote werk en zo stonden ze bijvoorbeeld al eerder op grote evenementen als Defqon.1 en Loudness.

  1. Imperatorz & Aversion – Valhalla
  2. Deluzion – System Overload
  3. Crossfight – F.U.B.A.R.
  4. Refract – Can’t Breathe

 

Scantraxx BLACK geeft opkomende, hardere artiesten een podium met de nieuwe talent EP: BLACK Box 001

Vanaf aanstaande maandag zullen de eerste previews van de release verschijnen. De volledige BLACK Box EP is verkrijgbaar vanaf 22 januari via de bekende downloadportals.

Omslagfoto via Facebook-pagina Scantraxx

 

Reageren