Maartje Hagenbeek
Door Maartje Hagenbeek

Hardstyle is wereldwijd, maar toch vinden de meeste evenementen plaats in ons koude kikkerlandje. Scantraxx Recordz heeft nieuw leven geblazen in een oude wereld tour, waarmee ze verschillende continenten afreizen om hier de fans dichterbij huis op te zoeken. Met deze Scantraxx SWAT Tour kunnen alle hardstyle liefhebbers de nieuwste nummers van het label horen op een evenement bij hen in de buurt.

LEES OOK: ‘Scantraxx presenteert documentaire: 15 years of hardstyle’

Het is niet de eerste keer dat we van de bekende SWAT tour horen. In 2007 begon Scantraxx met een nieuw concept Scantraxx World Artists Tour (SWAT), waarmee zij de hele wereld over reisden en optraden in de grootste clubs. Vijf jaar later stopte het label met het organiseren van deze tour. Nu komt daar verandering in want via onderstaande video maakte Scantraxx bekend dat er een nieuwe Scantraxx SWAT Tour komt in 2018. In de trailer zijn al een aantal landen terug te vinden: Australië, Amerika, Mexico, Denemarken, Zuid-Korea, Italië, België, Japan, India, Zweden, Rusland en Polen. Dit zijn dan ook hoogstwaarschijnlijk de landen waar de Scantraxx World Artists Tour dit jaar zal neerstrijken.

Scantraxx SWAT Tour komt met nieuwe editie

Op eerdere edities van de tour, stonden artiesten als D-Block & S-te-Fan, The Prophet, Headhunterz en Wildstylez achter de draaitafels. Verdere informatie over de Scantraxx SWAT Tour volgt binnenkort, dus houd de officiële Scantraxx website in de gaten.

Omslagfoto via Facebook-pagina Scantraxx Recordz

Reageren