Lisa van den Broek
Door Lisa van den Broek

Sub Zero Project is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de hardstyle scene. De heren draaien op bijna alle grote evenementen in binnen- en buitenland en ze hebben een eigen act genaamd: THE XPRMNT. Het duo houdt ook wel van een samenwerking op zijn tijd en volgens fans zit deze eraan te komen met een andere bekende DJ binnen de scene.

LEES OOK: De grootste plannen van Sub Zero Project worden langzaam ontrafelt

Op de Instagram-pagina van Sub Zero Project verscheen gister een foto van drie paar benen. Twee paar van Sub Zero Project en één onbekend paar. “It’s happening..”, is het onderschrift bij de foto. Fans speculeren er op los en denken dat het derde paar benen van Phuture Noize is. Maar ook namen als Headhunterz, Warface en Ran-D komen voorbij.

Een nog onbekende artiest duikt met Sub Zero Project de studio in

Eerder maakten de heren van Sub Zero Project bekend dat er nieuwe collabs aankwamen, maar over deze samenwerkingen hebben ze nog niks losgelaten. Wel vertelde Ran-D in een interview met Intents Festival dat hij graag een track zou willen maken met het duo. Helaas zullen we nog even moeten wachten op het antwoord, maar als we hun fans moeten geloven, zit er een collab met Phuture Noize aan te komen.

It’s happening..

A post shared by Sub Zero Project (@subzeroproject) on

Omslagfoto via Facebook-pagina Sub Zero Project

Reageren