Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Op 10, 11 en 12 april staat er een gloednieuwe editie van REBiRTH Festival op je te wachten: Island of Infinity. Tijdens deze ultieme kick-off van het festivalseizoen zal je ook nog eens kunnen genieten van de full weekend experience op de REBiRTH Residence Camping, waarvan wij op een rijtje zetten waarom je die écht niet wil missen. 

LEES OOK: REBiRTH Festival: “Het gevoel van ‘we mogen weer’ zorgt ieder jaar voor een ongekende sfeer”

1. Let’s kick-off the festival season op de REBiRTH Residence!

REBiRTH Festival is de absolute kick-off van het geliefde festivalseizoen; na máánden lang wachten mag je dan toch eindelijk weer losgaan in de buitenlucht. Hier moet je het natuurlijk optimaal van nemen, waar de REBiRTH Residence Camping zeker voor zal zorgen. Drie dagen lang gevuld met de grootste artiesten, de leukste activiteiten en de gezelligste vriendencamping zullen dit samen een weekend voor in de boeken maken.

2. De allereerste Friday pre-party met niet één…

Maar twee dikke areas! De REBiRTH camping pre-party bleek vorig jaar al een groots succes, waardoor er nu besloten is nog meer grote namen én een extra area uit de kast te trekken. Op de mainstage zal je kunnen genieten van grote artiesten als Act of Rage LIVE, D-Sturb en Deadly Guns, waarna je nu ook op de tweede area zal kunnen beuken op aanstormende talenten als Barber, Crypton en Dayah!

Vrijdag line-up:
Pre-Party
Act of Rage LIVE – D-Sturb – Deetox vs MYST – Deadly Guns – Hard Driver – KELTEK – Retrospect – Da Syndrome

NEW! Reborn
Barber – Crypton – Dayah – Deluzion vs Uncaged – Kruelty – Retaliation – Vasto – Vyral vs Element – Barricade

3. Van Flexotels en Festipi’s tot FestiTenten en Friendscamps

Niet zo’n zin om je eigen tent op te zetten? Op de REBiRTH Residence heb je keuze uit méér dan genoeg accommodaties, die al helemaal voor jullie klaargezet zijn. Kies voor een FestiTent zonder kampeerproblemen, een Festipi voor traditionele positiviteit, een Flexotel voor optimale luxe, een Bell Tent voor ultiem comfort óf een Friendscamp met absolute gezelligheid. Er is zelfs nog een optie voor de echte kampeerhaters… Kijk hier voor alle makkelijke mogelijkheden!

LEES OOK: Welke van de 7 soorten campinggangers ben jij? 

4. Je hoeft niet ver te sjouwen met je spullen

Een weekend feesten gaat helaas ook altijd gepaard met het meenemen van een verhuiswagen aan campingspullen: tenten, slaapzakken, kussens, 6 party-outfits en ga zo nog maar even door. Gelukkig weet de organisatie van REBiRTH als geen ander hoe vervelend dit is, en is er een parkeerplek aangelegd precíes naast de REBiRTH Residence Camping – om jouw heftige work-out te minimaliseren. Hoe fijn is dat?

5. Je hebt geen excuus om dit over te slaan…

Want iedereen is na het weekend gewoon lekker vrij! Maandag 13 april 2020 staat namelijk in de volksmond óók wel bekend als Paasmaandag – oftewel Tweede Paasdag. Dit is voor menig werknemer een officiële vrije dag, dus hebben jullie geen excuus om de REBiRTH Residence Camping over te slaan. Totale escalatie incoming!

REBiRTH Residence

6. Méér dan genoeg gezellige activiteiten

Op de REBiRTH Residence Camping staan er naast de iconische pre-en after-parties natuurlijk ook méér dan genoeg andere gezellige activiteiten voor je klaar. Denk aan de enige echte REBiRTH workout om de dag mee te beginnen, de cinema om lekker tot rust te komen, het football field om je vrienden flink goed in te maken én de hottubs om jezelf weer eventjes op te warmen…

7. De legendarische Silent Disco keert terug

Het staat in het geheugen van menig REBiRTH bezoeker gegrift; de legendarische Silent Disco op de Residence Camping. Terwijl de rest van de feestgangers namelijk balend het festivalterrein verlaten, kunnen jullie nog even door feesten – en hoé! Kies je favoriete kanaal, en beuk of zing er nog even op los die laatste paar uurtjes. De line-up wordt binnenkort bekendgemaakt, maar de organisatie wist ons al te vertellen dat sowieso de anthem maker een bezoekje zal brengen…

REBiRTH Residence Camping

8. Start én eindig je dag met een extra party

Alsof drie volle festivaldagen natuurlijk nog niet genoeg zijn, zorgt de REBiRTH Residence Camping ook nog eens voor een dagelijkse pre- en after-party. “Maak nieuwe vrienden, drink een paar biertjes en bereid je voor op een volle dag feest!” Dit is nog zo’n goede reden waarom je de Island of Infinity absoluut niet wil missen; dit wordt gewoon één weekend non-stop feesten!

9. Warm eten en douchen op de REBiRTH Residence

Iets waar je heel erg gelukkig van kan worden tijdens een weekendfestival, is natuurlijk een lekkere warme douche. They got your back op de REBiRTH Residence Camping, want hier zal je naast verwarmde badhuizen ook nog eens verwarmde eetzalen terugvinden. Geen koude voeten meer tijdens het douchen, lekker warm je tanden poetsen en haren doen – ja, tijdens REBiRTH zal je helemaal niets tekort komen!

REBiRTH Residence

LEES OOK: REBiRTH was de perfecte kick-off van het festivalseizoen

10. De ultieme plek om nieuwe vrienden te maken

Een weekendje op de REBiRTH Residence zal je gegárandeerd een hoop nieuwe vrienden opleveren. Deel deze ultieme weekend experience met je tent buums en buufjes, of ga op zoek naar nieuwe vrienden op het festivalterrein – dat zich precies naast de Residence bevindt. Zo kan jij altijd even snel heen en weer lopen voor je favoriete setjes!

REBiRTH Festival 2020 – Island of Infinity zal plaatsvinden op 10, 11 en 12 april op de Raamse Akkers in Haaren. Tickets voor deze kick-off en de REBiRTH Residence Camping zijn nú verkrijgbaar via de officiële website van het festival, en ga voor meer informatie over de accommodaties naar de REBiRTH Residence website

Afbeeldingen via Facebook-pagina REBiRTH Festival 

Reageren