Juno Coolen
Door Juno Coolen

Warface plaatste een foto op Facebook waarbij hij samen met Remco, Malice & Rooler in de studio zit. Met vijf man sterk werken ze aan een nieuwe collab die ongetwijfeld voor schokgolven gaat zorgen. Meedere malen wordt #WatchYourBack gebruikt wat waarschijnlijk zal duiden op de titel van de track. Deze unieke samenwerking belooft veel door de combinatie van lompe kicks van Malice & Rooler en de rauwe sounds van Warface.

Dit is overigens niet de eerste keer dat Warface met leden van de Gearbox familie samenwerkt. Al eerder werd de track ‘Pushing Boundaries’ uitgebracht op het album Uprising van Rebelion én recent zat hij wederom in de studio met de Schotten & E-Force voor een samenwerking die gepresenteerd zal worden op Hard Bass als Team Red.

collab
Wanneer je aan Malice & Rooler denkt, dan denk je aan ‘Aggressive Acts’ & Gearbox Digital. De bekende track van het drietal werd ook al veel gesupport door Warface tijdens zijn optredens. Hierdoor is het geen geheim dat hij gecharmeerd is van de tracks van Malice & Rooler. De Italianen wonen inmiddels in Nederland om hun muziekdroom te verwezenlijken.

Onlangs bracht Warface zijn Live For This album uit en kwam hij met zijn eerste gelijknamige vlog. Het album bestaat uit al zijn releases van het jaar 2016 en vier geheel nieuwe tracks. Daarnaast heeft hij komende vrijdag zijn eigen Birthday Bash in Club Mondial om de lancering van zijn album, de nieuwe website én zijn verjaardag te vieren.

Reageren