Hard News
Door Hard News

Op 5 november vond het liefdadigheidsfeest ‘Rebel to the Grave’ plaats in Rotterdam. Dit feest was speciaal georganiseerd voor Mark de Groot die afgelopen jaar in september overleed aan de gevolgen van kanker. Mark was een grote hardstyle fan en daarom vonden zijn vrouw en vrienden dat een feest in zijn naam de grootst mogelijke eer zou zijn. Lees het hele verhaal hier.

Het feest was volledig uitverkocht en een gigantisch succes. Artiesten als Atmozfears, Ran-D, Digital Punk, Frequencerz, E-Force, Warface en B-Front zorgden ervoor dat het een avond werd om nooit te vergeten. Lees het verslag van de avond hier.

Goose Frame, bekend door het maken van aftermovies van Hard Bass, Decibel en Intents, nam de taak op zich om ook van dit evenement een aftermovie te maken. Het was een flinke klus om de emotionele lading van de avond vast te leggen, maar in onze ogen is dat zeker gelukt. Bekijk de aftermovie hieronder.

Het doel van de avond was ook om met de gelijknamige Mark de Groot Foundation geld in te zamelen voor het goede doel ‘STOPhersentumoren’. Hier hebben ze maar liefst €6.500 voor weten op te halen.

“Wij zijn ongelooflijk blij dat jullie er zijn en gezamenlijk hebben bijgedragen om het eerbetoon aan Mark onvergetelijk te maken. Dankzij jullie hebben we € 6.500,- opgehaald voor het goede doel STOPhersentumoren. Enorm bedankt!”

Reageren