Leonie Schott
Door Leonie Schott

Twee hardstyle-acts, die qua stijl enorm veel van elkaar verschillen, werken opnieuw samen aan een collab. Wasted Penguinz en Chris One plaatsten een grappige foto op hun socials en kondigden aan dat jaren na hun eerste samenwerking, er nog een collab onderweg is.

LEES OOK: Wasted Penguinz releast eindelijk het nieuwe album: Elysian

Op hun socials is een gekke foto van drie hardstyle-artiesten te vinden, als dit niet al de aandacht trok, dan wel de reden van de post: Wasted Penguinz en Chris One zijn samen de studio in gedoken voor een nieuwe collab. Naast verkleden en grappen maken, deelden de mannen het nieuws over een nieuwe productie waaraan ze werken. “This collab is gonna be interesting”, voegde Wasted Penguinz aan de foto toe. Chris One plaatste: “Our collab is more fun than yours.”

In 2013 werkte deze ongewone combinatie al eens samen met als resultaat ‘I Miss You’. Een euforische plaat die we verwachten van Wasted Penguinz, maar ver weg van waar Chris One bekend om staat. In 2014, brachten ze nogmaals een track uit genaamd ‘WAT’. Het Zweedse Dirty Workx duo staat bekend om zijn euforische sound en pakkende melodieën. Tracks als ‘Make It One Day’, ‘Melancholia’ en ‘Scandinavia’ (met Adrenalize) zijn nummers die elke hardstyle-liefhebber kent en het nog steeds goed doen bij het publiek.

Chris One brak in 2010 door met zijn nummer ‘Psycho’. Nadat hij de eer had om Hard Bass in 2012 af te sluiten, nam hij een pauze om een studie af te ronden. In 2017 kwam de raw hardstyle DJ terug met zijn eigen label Deathmatch Music en sindsdien is hij weer op podia te vinden als Defqon.1, Intents Festival en Loudness. Chris One staat voor harde sounds met een unieke drive die we niet vaak tegenkomen in de hardstyle scene. Onlangs produceerde hij collabs samen met Riot Shift en The Purge, nu werkt hij na zes jaar samen met de euforische Wasted Penguinz.

Wasted Penguinz & Chris One: “Our collab is more fun than yours”

Wasted Penguinz heeft enige tijd geleden al eens aangegeven dat ze steeds meer beginnen te krijgen met raw hardstyle. Fans kunnen dus uitkijken naar hoe de twee hardstyle-acts hun stijlen deze keer zullen samenvoegen. Houd het Instagram-account van Wasted Penguinz en Chris One in de gaten om op de hoogte te blijven van deze aankomende release.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

our collab is more fun than yours 🤪

Een bericht gedeeld door chris one (@followchrisone) op

Omslagfoto van Facebook-pagina’s Wasted Penguinz en Chris One
Vertaald uit het Engels door Tim Bekkering

Reageren