Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het kan je niet zijn ontgaan: binnenkort komt eindelijk het langverwachte album van Headhunterz uit. Al ver voor zijn terugkeer afgelopen zomer is de nummer één hardstyle DJ van de wereld bezig geweest met The Return of Headhunterz, dat op 2 maart uit zal komen. De aanstaande HARD with STYLE podcast staat dan ook in het teken van het nieuwe album en jij kunt hier bij zijn samen met een vriend of vriendin!

LEES OOK: Headhunterz kondigt releasedatum album aan: 2 maart

Op woensdagmiddag 28 februari zal Headhunterz namelijk een album release party houden voor een zeer select gezelschap aan fans. Tijdens dit feestje zal ook de volgende aflevering van HARD with STYLE worden opgenomen. Kort gezegd krijg je dus als één van de eersten het nieuwe album van Headhunterz te horen én een kijkje in de keuken in de splinternieuwe studio. Speciaal voor deze album release party van The Return of Headhunterz geven wij 5×2 exclusieve uitnodigingen weg.

Wat moet je doen om erbij te zijn?
  • Maak een video van jezelf met een persoonlijke boodschap voor Headhunterz: bijvoorbeeld met een felicitatie van zijn nieuwe album, de HARD with STYLE podcast of waarom hij een favoriete DJ van je is
  • Upload deze op Facebook of Instagram (gebruik de hashtag #HeadhunterzAlbum in de beschrijving) of stuur je filmpje naar info@hardnews.nl
  • Zorg ervoor dat je de woensdagmiddag 28 februari vrij houdt

Wie weet mag jij straks wel samen met je festivalmaatje op bezoek bij de nieuwe studio, woon je live een aflevering van de HARD with STYLE podcast bij en krijg je het nieuwe album van Headhunterz als eerste te horen.

Dit is jouw kans om de HARD with STYLE studio in levende lijve te zien

Het zou dus zomaar kunnen dat jij hier volgende week gewoon bij bent! Pak die camera en bemachtig je exclusieve uitnodiging naar de nieuwe studio van Headhunterz. De winnaars worden aanstaande zondag (25 februari) bekendgemaakt.
Bij het meedoen aan deze actie ga je akkoord met de voorwaarden – video kan gebruikt worden voor andere doeleinden.

Reageren