Juno Coolen
Door Juno Coolen

Op de officiële Facebook van Atmozfears verscheen een video van een nieuwe collab met een hardcore artiest genaamd Bodyshock. Bij het beluisteren van de video is te horen dat de nieuwe samenwerking een hardcore collab betreft. Iets wat normaal buiten het straatje van Atmozfears valt. Dit gezegd hebbende, is het beluisteren van de preview zeker de moeite waard.

Het is voor Tim van de Stadt, ofwel Atmozfears, niet de eerste keer dat hij experimenteert met andere stijlen en vormen van muziek. Al eerder maakte hij bijvoorbeeld een chill mix van zijn eigen track genaamd ‘Release’ samen met David Spekter. Daarnaast produceert hij verschillende muziekstijlen onder andere aliassen zoals TVDS, ATMO & T-mothy.

In ons interview met Tim in 2014 gaf hij al aan om zich niet te willen binden aan één bepaald genre en dat hij dat ook nooit zal gaan doen. Ook vertelde hij: ”Gek genoeg heb ik al een paar hardcore edits gedaan van o.a. ‘Up Top’ en ‘Never Again’ met de heren van Energyzed.” Het interview is hier terug te vinden.

Onlangs kwam Atmozfears met G/\TE. Vooralsnog is het onduidelijk wat dit concept inhoudt, maar het is wel duidelijk dat het iets te maken heeft met dingen verbinden en het delta-teken, dat symbool staat voor zijn carrière. ”On the 25th of November the first dots will be connected, be ready for the announcement of the inaugural sequence of G/\TE dates.” Het officiële persbericht is hier te lezen.

 

Reageren