Bas van Herk
Door Bas van Herk

In een eerder bericht stond al beschreven dat er plannen zijn voor een nieuw Bioweapon album. Dat bericht was gebaseerd op een Snapchat waarin Audiofreq, lid van Bioweapon, een foto had gemaakt van een notitieblok met de tekst ´Bioweapon Album 2017/2018´. Er stond toen der tijd nog geen tekst opgeschreven. Grote kans dat dit nu wel anders zal zijn.

In de vroege ochtend van vandaag hield Kutski namelijk, ook wel bekend van de podcast Keeping The Rave Alive, een livestream op zijn Facebook-pagina. Hierin belde hij ondertussen met Australier. Na enige tijd praten, begon Kutski over het Bioweapon album. Hierop reageerde de artiest met het volgende:

”We haven’t made an official announcement yet, but Code Black and I are kinda preparing the stuff for that.”

Dit betekent dus dat het album nu met zekerheid in de maak is, maar het alleen nog niet officieel was aangekondigd. Bij deze valt er dus te zeggen dat dit momenteel wel het geval is.

Bioweapon, zoals eerder genoemd, bestaat uit Code Black en Audiofreq. In 2011 had het duo van artiesten hun bloeiperiode met meer dan 40 optredens, onder andere Hard Bass, Intents Festival, Defqon. 1. De jaren erna is de populariteit enigszins wat afgezwakt. Ook dit jaar gaven ze maar twee gigs, waaronder op Daydream Festival en Shutdown Festival. Nu dat er een album is aangekondigd, wordt er verwacht dat er weer wat leven in de brouwerij komt. Laten we daarom hopen op een spectaculaire terugkomt in 2018.

Reageren