Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Als we de socials van Aftershock mogen geloven, komt er een samenwerking tussen de mysterieuze DJ en Brennan Heart onze kant op. Nadat Aftershock eerder al eens een remix gemaakt heeft van Brennan Heart’s track ‘Fight The Resistance’, zijn de beide heren nu dus samen de studio ingedoken.

LEES OOK: Aftershock over zijn verrassende onthulling op Hard Bass: “Dit smaakt naar meer”

Eerder dit jaar werd nog bekend dat Brennan Heart met I AM HARDSTYLE, na flink wat succesvolle evenementen, een complete merchandise lijn en een album, ook met een gelijknamig label kwam. Onder andere artiesten als Code Black, ANDY SVGE, The Pitcher en natuuurlijk Brennan Heart brengen hun muziek uit onder het label. Tijdens hun set op de laatste editie van Hard Bass werd daar nog een nieuwe artiest aan toegevoegd: I AM HARDSTYLE stopte namelijk een aantal minuten eerder en opeens stond daar een compleet nieuwe act in het GelreDome: Aftershock.

“This man has been working in the shadows for a very long time. But tonight, he’s stepping into the light”, zo klonk het door de speakers van de gigantische indoorlocatie in Arnhem. Inmiddels heeft de gemaskerde DJ al op verschillende IAH-evenementen en Decibel outdoor mogen draaien. Nadat hij dus eerder al een Brennan Heart track remixte, zijn de beide I AM HARDSTYLE-artiesten nu dus samen de studio ingedoken, zo was te zien op het Instagram-verhaal van Aftershock.

Brennan Heart X Aftershock

Wanneer we de gezamenlijke track voor het eerst zullen horen is voor nu nog de vraag. Wel zijn beide artiesten te zien op I AM HARDSTYLE in Polen op 9 november. Aftershock zal hier een exclusieve showcase draaien. Houd voor meer info over deze samenwerking de socials van Brennan Heart en Aftershock in de gaten.

Omslagfoto van Facebook-pagina I AM HARDSTYLE

Reageren