Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Goed nieuws voor iedereen die geen genoeg van Defqon.1 kan krijgen, want het grootste hardere stijlen festival ter wereld zal vanaf 2022 vier dagen gaan duren. Deze plannen zijn vandaag door organisatie Q-dance eindelijk bekend gemaakt.

LEES OOK: Q-dance pakt uit voor online experience Defqon.1 at Home

Defqon.1 kijkt al een aantal jaar naar een mogelijke uitbreiding en vandaag is dan eindelijk de kogel door de kerk. Na een afwezigheid van 2 jaar (door het bekende coronavirus), zijn the holy grounds van Biddinghuizen vanaf donderdag 23 juni t/m zondag 27 juni geopend voor alle soorten en vormen van hardstyle en hardcore en bezoekers van over de hele wereld.

“Omdat we al erg lang bezig zijn met de voorbereiding, zijn we erg blij dat we eindelijk de uitbreiding van Defqon.1 mogen aankondigen”, zegt Sander Bijlstra (Managing Director bij Q-dance). “Dit nieuwe hoofdstuk geeft ons de mogelijkheid om nog meer unieke ervaringen aan te bieden aan onze community en om het merk Defqon.1 te laten groeien en verder te ontwikkelen.”

Dit betekent dat Defqon.1 Weekend Festival vanaf volgend jaar een recordaantal artiesten, specials en optredens gaat krijgen. Bovendien wordt de aanstaande livestream van Defqon.1 at Home 2021 ook met een extra dag verlengd.

Defqon.1 breidt uit naar maar liefst 4 dagen

De online experience van Defqon.1 is dit jaar van donderdag 24 juni tot en met zondag 27 juni te bekijken. Ga voor meer informatie naar de officiële website.

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1 Festival

Reageren