Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het Dirty Workz-label gaat de allereerste hardstyle stage ooit op het gigantische Ultra Music Festival in Miami hosten. Hardstyle krijgt overal ter wereld steeds meer voeten aan de grond en dit is wederom een enorme stap hier.

LEES OOK: Da Tweekaz halen €17.000 op voor het goede doel

Van alle festivals wereldwijd is Ultra Miami (ook wel UMF) misschien wel één van de bekendste festivals. Jaarlijks gaan de beelden van de livestream, met de gigantische Amerikaanse wolkenkrabbers om de achtergrond, de wereld over en treden de grootste namen uit de EDM hier op. Zoals Martin Garrix, Armin van Buuren en vele anderen, maar met aankomend jaar dus ook méér hardstyle.

Dirty Workz krijgt namelijk de eerste hardstyle-stage ooit op het festival in de staat van Florida. Via de socials laat het label weten erg blij te zijn met deze primeur: “We’re beyond proud to announce that we’ll be bringing HARDSTYLE to Ultra Music Festival Miami 2022!”

Hardstyle op Ultra Music Festival in Miami met een Dirty Workz-hosting

Een behoorlijk indrukwekkende prestatie van Dirty Workz, waar voor veel artiesten UMF Miami hoog op de bucketlist staat. Van alle hardstyle DJ’s draaide onder andere Dr Phunk al eens eerder op het toonaangevende festival.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dirty Workz (@dirtyworkz)

Omslagfoto via Facebook-pagina Ultra Music Festival

Reageren