Michael Diks
Door Michael Diks

Sinds de aankondiging van zijn album #NOSLEEP in maart zijn de verwachtingen rondom het tweede album van Hard Driver hooggespannen. Als een van de frontmannen van Dirty Workz weet Hard Driver vaak te verrassen met zijn tracks en ondanks de vele albums die dit jaar worden gereleased, is dit een van de albums waar erg naar wordt uitgekeken. Her en der heb je wellicht al enkele van de nieuwe albumtracks gehoord op verschillende evenementen, maar nu heeft Hard Driver op zijn Facebook-pagina een minimix geupload waarin enkele tracks van het nieuwe album geteased worden. Onder andere My Own Space (ft. LXCPR) en Criminal Intentions (de collab met Warface) komen in de teasermix voorbij. De volledige mix kun je nu beluisteren:

Tracklist
Hard Driver ft. LXCPR – My own Space
Hard Driver & Villain – What I Die For
Hard Driver & NSCLT – Different Dreams
Hard Driver – Yeeha!
Hard Driver & Warface – Criminal Intentions

My Own Space

De minimix lijkt de eerste in een serie te zijn, dus waarschijnlijk kunnen we binnenkort nog meer mixen verwachten met nieuw album-materiaal. Daarnaast verschijnt op 3 mei de volledige videoclip van My Own Space, de track die Hard Driver maakte in samenwerking met LXCPR. Deze vocalist en rapper is onder andere bekend als de stem van de anthems voor Decibel Outdoor 2016 van Ran-D en Rebirth Festival 2017 van NSCLT.

hard driver no sleep album #nosleep dirty workz hardstyle rawstyle harddriver

Release #NOSLEEP

Waar meer dan een jaar geleden bij de eerste aankondiging in februari 2016 #NOSLEEP nog een project leek te zijn wat verschillende dingen zou omvatten zoals verschillende EP’s, livestreams en collabs met artiesten, komt nu het gehele #NOSLEEP project samen in het tweede album. De hashtag #NOSLEEP blijkt dus een prima gekozen albumtitel te zijn, want slaap zal Hard Driver weinig gekend hebben het afgelopen jaar. Naast het album maakte hij recent ook nog het anthem voor Reverze en presenteerde op dit evenement ook zijn nieuwe live-act. Het mag duidelijk zijn dat we in ieder geval nog veel gaan horen van deze man. Meer informatie over de precieze releasedatum voor het album en waar je het album kunt bestellen wordt binnenkort bekend gemaakt.

Foto’s: Hard Driver

Reageren