Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Major Conspiracy staat op het punt om de poorten naar de hemel te openen voor hun eerste solo-evenement. Het duo presenteert samen met organisatie BKJN de line-up van hun heiligdom in het iconische 013: G.V.D.!

LEES OOK: “Wekelijks schreeuwen fans mee met ‘G.V.D.’ en daarom doopt BKJN dit om tot een volledige avond die volledig om Major Conspiracy draait”

Wie de afgelopen jaren de sets van Major Conspiracy heeft bezocht, weet dat de dansvloeren ondersteboven gespeeld worden door dit energieke tweetal. Als een van de populairste duo’s uit de hardere stijlen hebben de goedlachse Sunny en Jari nu hun geschenk uit het hiernamaals keihard uitgepakt: met 8 uur aan de grootste artiesten uit de hemelse Uptempo en de ziekste shows. “Are you ready?!”

De BKJN Events presents: Major Conspiracy – G.V.D. line-up is gezegend met een enorm aantal DJs waarmee het centrale duo zal gaan draaien. Zo draait Major onder andere met Dr. Peacock vs. Partyraiser en een keer samen met Juliëx. Daarnaast komen zij met een speciale Uptempo Frenchcore Madness LIVE-set (bekend van de viral setjes) en sluit het het feest gelukzalig af samen met Dimitri K en Noxiouz.

Major Conspiracy G.V.D. line-up

Major Conspiracy vs. Dr. Peacock vs. Partyraiser
Major Conspiracy vs. Dimitri K vs. Noxiouz
Major Conspiracy vs. Juliëx
Major Conspiracy presents Uptempo Frenchcore Madness LIVE
Spitnoise vs. Dither
Trespassed vs. The Dope Doctor
Irradiate
Soulblast
Revealer vs. Inner Rage
MC Robs

“We proudly present you the MASSIVE line-up of our FIRST EVER SOLO EVENT!”

Major Conspiracy – G.V.D. zal plaatsvinden op zaterdag 29 juli 2023 in Poppodium 013 Tilburg. Ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website van het event. “Verwacht geweldige shows, waanzinnige battles die je nog nooit eerder hebt gezien en verbluffende visuals! We nemen je mee op een reis naar de poorten van de hemel, of daal je af naar de duisternis..?”

Omslagfoto via Instagram-pagina Major Conspiracy / Danny Rossen

Reageren