Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

MC Da Syndrome staat natuurlijk bekend om zijn ongekende energie, maar krijgt het hiermee letterlijk aan zijn broek. In het tweeluik van zijn afleveringen in PLAFONDDIENST – De Hardstyle Podcast zegt hij dat het geen publiekelijk geheim is dat hij regelmatig uit zijn pantalon scheurt. “Ik ga er denk ik eentje om mijn rider zetten.”

LEES OOK: Da Syndrome over de kneepjes van het vak als Hardstyle MC

Als gast van de PLAFONDDIENST podcast weet MC Da Syndrome zoveel te vertellen dat hij twee afleveringen heeft weten te vullen. Van het begin van zijn carrière tot alle verschillende muziekstijlen van vandaag de dag: deze Hardstyle-artiest weet zich er wel raad mee. Zelfs wanneer de muziek uitvalt, zoals op Intents Festival 2018. “We hebben toen 11 minuten lang moppen staan vertellen en liedjes gezongen om ervoor te zorgen dat het publiek niet wegging.”

Die missie was geslaagd. Tijdens de set van Frequencerz op de mainstage ging er plotseling een mixer kapot, waardoor MC Da Syndrome samen met DV8 te hulp schoot. “Een organisatie bereidt een heel jaar lang aan een hardere stijlen festival voor”, wordt er in de hardstyle podcast gezegd. “Dan komen MC’s goed van pas om in te springen en het publiek te vermaken, terwijl het probleem wordt opgelost door de techniek.”

Check Deel 2 van MC Da Syndrome bij PLAFONDDIENST – De Hardstyle Podcast

MC Da Syndrome wist zoveel te vertellen over MC’s binnen de Hardstyle, dat er zelfs twee afleveringen van PLAFONDDIENST – De Hardstyle Podcast aan te pas moeten komen. “Wat denk je dat we in 2044 hebben: een classics-evenement met PVC-kicks!?”

Wat komt erbij kijken als je MC bent en kun je überhaupt dan wel een half uurtje naar de WC voor de grote boodschap? Luister naar Deel 2 van MC Da Syndrome op je favoriete platform en beoordeel de podcast ook via Spotify.

Omslagfoto via Facebook-pagina MC Da Syndrome

 

Reageren