Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

Zelfs aan de andere kant van de wereld leeft hardstyle meer dan ooit te voren. Midnight Mafia, een evenement dat sinds de oprichting een aantal jaar terug tot de grotere feesten behoort, trekt hiervoor dan ook alles uit de kast en haalt de grootste artiesten uit de scene Down Under.

LEES OOK: Midnight Mafia 2019 maakt eerste informatie bekend over ‘Kings of the Desert’

Eerder deze maand kwam al online dat Project One een reisje naar de andere kant van de wereld zou maken. Op 5 mei staan ze namelijk op Midnight Mafia: City of Dragons in Sydney, Australië. Ondertussen is de gehele line-up bekendgemaakt en deze is niet voor de poes, met onder andere Gunz For Hire, Angerfist vs. Miss K8 en het debuut van Tweekacore in Australië. Organisatie HSU (Harder Styles United) laat zelfs weten dat dit hun grootste productie ooit zal worden. “13 International Gangsta’s with many talents will join forces to capture the streets of the City. A new Mafia is rising in the east.”

Naar de andere kant van de wereld voor Midnight Mafia

Waar in Nederland vaak wordt geklaagd over een over- of ondervertegenwoordiging van raw of euphoric, pakken ze dat in Straya compleet anders aan: grote namen en een goede balans van muziekstijlen. De volledige line-up is hieronder in willekeurige volgorde te bekijken. Meld je hier aan voor het officiële Facebook-event.

Dit is de Midnight Mafia 2018 line-up

Omslagfoto via Facebook-pagina HSU – Harder Styles United

Reageren